12.10.2008 г., 16:37 ч.

Беше... 

  Поезия
588 0 3
С колко обич градих този дом.
Като мравка усърдно събирах.
Беше... Свърши... Остана погром,
дето даже и вятър не спира.

Ако грешна пътека случайно
отведе ви до там, помислете
колко, Боже, е всичко нетрайно
и злорадо добри продължете.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??