Oct 12, 2008, 4:37 PM

Беше... 

  Poetry
542 0 3
С колко обич градих този дом.
Като мравка усърдно събирах.
Беше... Свърши... Остана погром,
дето даже и вятър не спира.

Ако грешна пътека случайно
отведе ви до там, помислете
колко, Боже, е всичко нетрайно
и злорадо добри продължете.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??