12 окт. 2008 г., 16:37

Беше... 

  Поэзия
587 0 3
С колко обич градих този дом.
Като мравка усърдно събирах.
Беше... Свърши... Остана погром,
дето даже и вятър не спира.

Ако грешна пътека случайно
отведе ви до там, помислете
колко, Боже, е всичко нетрайно
и злорадо добри продължете.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??