26.02.2017 г., 18:14 ч.

Беше 

  Поезия » Любовна
387 0 0

Беше.....
нещо силно и непредвидимо.
Беше....
истинско и непостижимо.
Беше...
толкова мечтано и сънувано,
Беше.....
никога преболедувано!
Беше.....
някак живо в кръвта...
Беше...
във щастието тъга.
Много рядко се гневеше,
живея с болката, че само беше...

© Ваня Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??