19.08.2008 г., 15:30 ч.

Беше лято 

  Поезия » Любовна
1115 0 14
Беше лято, в което отрязах косите си,
огорчена, че няма защо да съм хубава,
примирено завързах на възел мечтите си
и не вярвах, че друго имам още за губене.
Беше лято, което само чаках да свърши...

Не усетих кога ти изпъкна от нищото -
бе потискащо сив и безличен пейзажът,
как сърцето приспано пламна в цвят и разлисти се...
Пожелах да съм хубава и приех, че си важен.
Беше лято! А ти ме дари с вдъхновение!

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??