30.08.2006 г., 8:53 ч.

Беше ми всичко.. 

  Поезия
950 0 9

Беше ми всичко...
и приятел..
и любим,
на моменти
дори и баща..
Беше и Ада
беше и Рая..
Беше ми станал съдба..
Сега си отиваш..
куфара ти нека стегна сама

Обещавам..
Всичко вежливо ще подредя.

Ето...вземи си този куп самота..
тя е за теб..
ще ти сложа и онази стара лъжа..
и мечтите ...
и надеждите празни..
и илюзийте...Да...
онези малки режещи стъкълца...
Готово...
всичко събрах...
Любовта ли?...
нея ще задържа..
А и тя винаги е била
само в мойта душа...

 

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??