22.07.2008 г., 10:57 ч.

Беше този 

  Поезия » Любовна
559 0 2

Беше този, който исках да бъдеш -
и любим, и приятел понякога,
имаше всичко, което аз нямах
и ти казвах всичко, което не можех.

Беше този, който възпявах
нощно време в моите молитви.
Този, на който всичко прощавах
и към който изричах тежките клетви.

Ту приятел, ту любим непокорен,
и любов, и понякога злоба,
аз се вплитам към твоите корени
и се питам всичко ли мога.

                                   12:24ч
                                    21.07.08г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??