29.03.2009 г., 19:56 ч.

Без бряг 

  Поезия » Любовна
730 0 2

 

 

                             Пожар ли си в морето,

                             задъхано от нощни ласки,

                             или във трепет изгори ме

                             грехът на любовта ти властна?

 

                             Във огъня пречистено ли стене

                             небе от пламенни въздишки,

                             или в морето пресуши ме

                             дъхът на вечността искряща?

 

                             Доплува ли сънят ми до нощта,

                             или от завист посиня морето,

                             измислена ли плаче любовта,

                             брегът мечта ли бе, кажи ми!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сара Махова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??