8.02.2012 г., 0:32 ч.

Без Дом 

  Поезия
631 0 1

                                         Без Дом

 

 

Здравей! Не съм те виждал от отдавна и ми липсваш, знаеш ли това?

Здравей! Защо така забягна и не искаш да се върнеш у дома?

Не плачи, всичко се оправя - последно сбогом, пълна тишина…

И тази болка по пътя се забравя… нямаш ти никаква вина.

 

Върви... за мен е вече много късно  и смисъл няма в света,

когато цветето е вече мръсно и не намирам в нищо красота!

Върви, че времето не чака никой, и теб дори с разплакано лице.

Върви, домът за теб е вече нищо - далечен спомен на пораснало дете.

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко познато звучи... донякъде. Домът винаги ще остане онова любимо място, при което жадуваш да отидеш всеки път, когато ти е тежко! "Пораснало дете" - не забравяй "бащината стряха"! Хубава вечер Иван!
Предложения
: ??:??