2.02.2024 г., 11:47 ч.

Без допълнителни ангажименти 

  Поезия » Хумористична
147 1 13

Днес съм щедър, намигам на всеки
без значение мъж и жена,
който срещна по тези пътеки
по които вървя ли, вървя.

Дамите се усмихват и кимат,
романтично усмихват се даже...
После сещат се грижи, че имат
и проблемът пореден е важен.

А мъжете... те крачки забързват...
Гледат ме със едно подозрение...
Даже и със псувня ми отвръщат...
Сещам се за тяхното мнение.

Но един... ми намигна и той...
О, ръка ми подава левентът -
Казвам му - Извинявай, плейбой,
но без допълнителни ангажименти!


01.02.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??