13.02.2011 г., 19:46 ч.

Без думи 

  Поезия » Еротична
1027 0 1

В косите ти огън гори.

Погледът ти хладен...

... къса всяка дреха.

 

Пръскаш страстите по пода,

дивото превръщаш в мода.

Вените пулсират на игра,

стаята от нас се залюля.

 

Телата ни изпъкват...

... като гланц, слети за

тромав хаотичен танц.

И скърцащият под замря

под натиска на нашите тела.

 

Въздухът сърдито затрептя,

изтикан в ъгъла от ЛЮБОВТА!

 

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??