8.12.2023 г., 22:01 ч.

Без думи 

  Поезия » Епиграми
108 1 0

От цялата България боклука

се набута във Шоплука,

а пък шопът отвратен,

емигрира във Шенген.

 

Весо: 8.12.2023г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??