29.03.2020 г., 23:09 ч.

Без дъх 

  Поезия
415 0 0

Обичам да забравям къде свършвам аз и почваш ти.
Пръстите ти в моите са впити... потъвам в зелените очи.
Дъх, два, три... сърцето ми удар прескача.
Дъх, два, три... душата ми с твойта се закача.
Безкрайно очите ми все за теб ще се озъртат.
Без теб сетивата ми се лутат и превъртат.
Оставям си живота в твоите ръце, защото само теб аз мога да обичам.
Оставаш вечно в моето сърце, на тебе само аз се вричам.
 

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??