25.06.2009 г., 17:02 ч.

Без идея 

  Поезия » Гражданска
395 1 0

Творенето е скучно,

когато няма порив,

мечта и идеал,

за който да се бориш.

 

Безцветна е стената

на детската ми стая,

но вътре е заспала

и четката, боята.

 

Оставаме неверни

в света на изкушения,

които ни презират,

и спъват всяко бдение.

 

Затуй сме неразумни,

на чувствата предатели,

глупци, макар и умни,

безмислени мечтатели.

 

 

24.06.2009г.

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??