18.02.2006 г., 17:47 ч.

Без име 

  Поезия
743 0 5

Ще те нарисувам!
Ще те създам отново!

В теб ще събера безбройни цветове.
Ще очертая с молив всяка твоя багра,
очите ще направя с цвят на кадифе.

Ще те обичам!
Ще те желая силно!

Ще споделям с тебе всеки,нежен зов.
А устните със цвят на вишна,
със вкус на сладък,южен плод.

Ще те създам отново!
За да те имам...

В теб ще влея жар и власт.
Макар и само мъничка картина,
ти ще бъдеш моя вечна страст...

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??