19.05.2007 г., 12:46 ч.

Без име... 

  Поезия
467 0 0
Нима не съм заслужила
твоята любов и твоето сърце?
Нима така не съм те обичала
и не съм дала цялата си любов?

Защо? Колко пъти съм била до теб,
а капка уважение не даваш,
стръкче цвете не откъснал,
сълзичка не пролял!!!!

Нима не знаеш да обичаш
или не искаш да го сториш?
Пребори си егоизма, за да
те науча да обичаш!

Сълзи проливах и проливам,
а ти дори не си разбрал,
любовта, която аз изпитвам,
дори за такава ти не си мечтал!

Но ти си знаеш, аз няма да те
чакам вечно,
няма да се моля дори
просто ще затворя вратата след себе си и
ще останат само спомени.

Не се сърди за тез думи,
дори и не се цупи,
аз ще продължа да те обичам
и все за теб ще продължава да тупти!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??