12.06.2008 г., 0:36 ч.

Без Любов 

  Поезия
499 0 2
Студени вече са сърцата,
а до скоро бяха неразделни.
Помежду им тишината
пропасти разтваря безпределни.

Заглъхна веселият смях
на влюбени младежи във ръжта.
Сълзи от самота и страх,
жестоко заличени от дъжда.

Тежка, тъмна празнота,
отчайваща тъга довежда.
Няма вече нежна топлина,
в пепелта загубена надежда.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??