21.06.2007 г., 22:16 ч.

БЕЗ МЕН 

  Поезия
577 0 4
БЕЗ МЕН

Жаден ли си, зарад теб ще бъда
бистър извор с ледена вода,
ти от мойте шепи да отпиеш,
нека после да изчезна без следа!

Щом ти е студено, ще запаля
огън във прегръдката добра,
да те стопля нежно до сърцето,
нека после цялата да изгоря!

Ако нямаш дом или постеля,
от душата си ще сторя храм,
в него уморен да се заселиш.
Знам, за мене няма място там! 

Хляб ще бъда, глад ако усетиш,
песен - да е весел твоя ден.
Щастие в живота ще намериш
и ще имаш всичко.
                     Но БЕЗ МЕН...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??