26.11.2020 г., 14:34 ч.  

Без нея няма път, или посока 

  Поезия » Любовна, Друга
293 1 2

Без нея? Не, не съществува

и смисъл грам да продължа!

Разбрах го! И ще се сбогувам

със всичко, щом я няма тя. 

 

Семейство, дом - така далече -

баща и майка, брат, сестри, 

без нея не спасяват вече -

Не се живее без мечти! 

 

Не се живее без любов, 

без тази, истинска, отвътре. 

Без нея, знам го, съм готов, 

да си отнема.. свойто утре... 

 

26.11.2020.

 

Георги Каменов 

 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??