7.10.2007 г., 1:01 ч.

Без обич 

  Поезия
586 0 2
Срещнах те и те изгубих.
Влюбих се, за да боли.
Не теб, а себе си погубих.
Душата ми сега ще изгори.

Виждах те, но ослепях.
Замина си, сърцето ми крещи.
Говорех ти, но после онемях,
остана само споменът, уви...

И после легнах и заспах.
В съня ми ти дойде, мерси!
Нужда да те видя силна имах -
когато се събудя, ти тръгни!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??