Без погребение
Нищо не чакам от тази земя -
Малка е тя за мене.
Сред погребани живи животи в тела,
няма нито едно погребение.
Напразно ме викаш:
-Върни се! Ела!
Напразно се молиш за мене.
Аз нищо не искам от тази земя
свърши моето представление.
© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени