13.01.2007 г., 17:43 ч.

Без път 

  Поезия
726 1 6
Изгубена.
Ранена.
Безпосочно скитаща,
търсиш пристанище.
Жадна за покой,
намираш само вятъра.
Вървиш на Някъде
а то е Никъде.
Душа ограбена.
Сломена.
Безмълвно застинала
в бял лист без думи.
Небрежно разпиляна,
като безцветен отдавна забравен хербарий
Малко късно за път
Твърде рано за края.

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??