19.04.2007 г., 14:07 ч.

Без страх 

  Поезия
501 0 1
            Без страх

 

Погледни ме пак небрежно

и „ОБИЧАМ ТЕ „ кажи,

сетне прегърни ме нежно.

без преструвки и лъжи.

 

Във прегръдките ти искам

да се скрия аз сега

и до теб да се притискам

в красотата на мига.

 

В твоите очи се взирам

и потъвам бавно в тях.

Сила и кураж намирам,

щом дочуя твоя смях.

 

А косите ти ме галят

с полъха на любовта.

Устните ти ме изгарят 

и отключват в мен срастта.

 

                     За моята принцеса Рал

© Benifios Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??