15.12.2007 г., 13:22 ч.

Без сърце 

  Поезия » Любовна
675 0 4

Аз вече не живея, не твоя!

Аз вече не обичам, не тъжа!

В мене няма капка радост!

В мене няма даже младост!

Мъка
тегли ми душата,

болка гори в мен самата.

Погледнете хора, погледнете…

влезте в моето сърце,

но дано да го откриете горкото…

Да… в мене не живее вече туй сърце.

Там има дупка голяма…

То беше мъничко безгрижно сърчице,

радващо се на своето детство.

Но в ден… проклинам този ден,

се случи нещо странно с мен.

Някой влезе в моето сърце

и взе да дълбае,

и взе да копае,

и с мене шега да си прави.

Много време мина оттогава

аз вече го не помня колко…

Но днес… днес бе фаталното за него...

за моето сърце…

Не мога да допиша...

Човекът не живее без сърце…

Не чувства,не обича,

не мрази, не лази…

Аз вече нищо не чувствам

…аз вече просто… не живея…

Сбогом на мен и моето сърце!

Надя                                 06.06.2004г.


© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много ми хареса!браво!
  • Харесва ми!
  • стихът е хубав!!но чети и стиховете на другите и те са положили много труд и старани за да ги прочете някои!!
    отново казвам стиха е много хубав!!браво!!
  • Много готино стихче !!! но според мен много подценяваш своето сърце.. може да е изстрадало много но не го вини...Не вярвам че само тъга има в твоето сърце все нещо весело ще е останало в него.....
    Напиши нещо весело за него!!!!
Предложения
: ??:??