6.02.2011 г., 12:01 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
855 0 2

                                  Без теб този свят не е моят...


Викът

                на утрото без теб

                                                 отчаян е.

Зовът 

                на нощите без теб

                                                 нестихващ е.

Гневът

                на ласките без теб

                                                 погубващ е.

Пирът

                на чувствата без теб

                                                 убиващ е.

Ревът

                на спомени без теб

                                                 отмиращ е.

Ловът

                на мислите без теб

                                                 неслука е.

Мигът

                на дните ми без теб

                                                 вечност е.

Мирът

                в отвъдното без теб

                                                 дали възможен е?

© Славяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??