6 февр. 2011 г., 12:01

Без теб 

  Поэзия » Любовная
847 0 2

                                  Без теб този свят не е моят...


Викът

                на утрото без теб

                                                 отчаян е.

Зовът 

                на нощите без теб

                                                 нестихващ е.

Гневът

                на ласките без теб

                                                 погубващ е.

Пирът

                на чувствата без теб

                                                 убиващ е.

Ревът

                на спомени без теб

                                                 отмиращ е.

Ловът

                на мислите без теб

                                                 неслука е.

Мигът

                на дните ми без теб

                                                 вечност е.

Мирът

                в отвъдното без теб

                                                 дали възможен е?

© Славяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??