9.07.2013 г., 21:16 ч.  

Неразбран 

  Поезия » Друга
586 0 1

Неразбран


Вик смразяващ разцепва тишината.
Сбогом! Стига толкова лъжи!
Огледай се в сълзите ледени!
Откри ли себе си, кажи?

Прелита славей насред голото поле,
чуруликайки си тъжна песен.
Думите остават неразбрани,
изсвирени с рана на гърди.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Редактирано!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??