15.11.2017 г., 20:28 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
509 0 0

Усещаш болка в гърдите си

И не можеш да дишаш

Не можеш да си поемеш дъх

Болката е превзела цялото ти тяло

Дяволите са се слели с душата ти

А ти стоиш кротко и им се възхищаваш

Свикнала си да те боли

И за теб е без значение дали ще са около теб или в теб

Усещаш как не можеш да се противопоставиш

В сърцето ти е настъпила агония

А без теб не мога да я изгоня

© Мариела Георгиева Всички права запазени

Нещо, което написах за не повече от 10 минути, чудейки се какво ще хапвам за вечеря😄

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??