Усещаш болка в гърдите си
И не можеш да дишаш
Не можеш да си поемеш дъх
Болката е превзела цялото ти тяло
Дяволите са се слели с душата ти
А ти стоиш кротко и им се възхищаваш
Свикнала си да те боли
И за теб е без значение дали ще са около теб или в теб
Усещаш как не можеш да се противопоставиш
В сърцето ти е настъпила агония
А без теб не мога да я изгоня
© Мариела Георгиева All rights reserved.