8.11.2018 г., 9:03 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
468 1 1

Без теб

 

Без теб затвор са нощите за мен!

Душата ми, в окови окована

с надежда чака всеки следващ ден!

Любовта без теб далеч остана!

 

Сърцето ми безжалостно разби!

Отчаяно то мълчаливо страда!

От болката се свива и кърви

получило безмилостна награда!

 

Без твоя смях, без твоя нежен глас

минават дните ми като присъда.

Като осъден чакам своя час

и пак тогава искам с теб да бъда!

 

Не знам къде си! Може би сама

поела си по своя път незнаен?

Или със друг ще търсиш любовта?

Светът голям е и е тъй безкраен!

 

У мен угасна всяка светлина,

а огънят без тебе само тлее.

Не топли той, не дава топлина,

дори и слънцето без теб не грее!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??