2.02.2020 г., 7:59 ч.

Без теб 

  Поезия » Друга
281 0 0

Ти си перфектната мелодия,

единствената хармония,

която искам да чуя
Ти си любимата ми и с теб до мен,

нямам от какво да се страхувам

Без теб се чувствам счупен,

сякаш съм на половина
Без теб нямам ръка,

която да държа
Без теб се чувствам разкъсан,

като платно в буря

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??