16.02.2017 г., 21:39 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
216 0 5

 

Когато... не си до мен,

аз чувам

твоя вик в сърцето ти.

И в песента на вятъра

долавям всеки шепот,

всеки поглед,

всяка болка.

Макар далеч да си...

И всеки изгрев

слънчево начало е

на мисълта,

че съм обичана...

наяве и в съня ти.

И всеки миг от тишината

докосваш ме,

потъвам в теб.

Защото...

Когато... не си до мен,

ти пак царуваш с любовта си,

а аз... в душата ти.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??