8.06.2007 г., 22:14 ч.

Без теб 

  Поезия
707 0 1
                                                             Без теб
                             
                                   Без теб ще е толкова студено,
                                   без теб ще са мразовити дните.
                                   Без теб сърцето ми ще бъде
                                                                        вледенено,
                                   без теб тъга ще вее от очите.
                                   Без теб няма да се спрат сълзите,
                                   без теб страданието ще е дълбоко,
                                   без тебе щастието ще е в мечтите -
                                   без тебе всичко ще е толкова
                                                                               жестоко!
                                   Без тебе няма да блестят звездите,
                                   без теб небето ще е тъй ужасно!
                                   Без тебе и Луната няма да изгрее,
                                   без теб и Слънцето навеки
                                                                                ще угасне.
                                   Без теб животът е без смисъл,
                                   без теб я няма в мене любовта,
                                   без тебе пътят ми ще е орисан
                                   без теб светът е болка и тъга.

© Христина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??