25.01.2008 г., 13:09 ч.

Без теб не мога 

  Поезия » Любовна
927 0 1


Да дишам – не! Без теб не мога!
И да виждам, да усещам и да спя.
Да обичам – не! Без теб не мога!
Без сърце някой може ли това?

Без очите ти сияйни - не, не мога!
И без усмивката, огряваща света.
Без гласа ти меден - не, не мога!
И боли, като събудя се сама.

Като дете от тебе имам нужда.
Като нежен цвят от слънчеви лъчи.
И моля, нека болката е чужда.
Нека ревността завинаги мълчи.

Все теб във мислите прегръщам.
Навсякъде си в моите мечти.
Плахостта ти в обич аз превръщам.
Отдай се на любовните вълни.


© Ивелина Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И боли, като събудя се сама."
    Строи от него красота. Браво!
Предложения
: ??:??