7.08.2013 г., 13:33 ч.

Без тебе 2 

  Поезия » Любовна
440 0 1

Светът Без Тебе не е същия,
от мъка Слънцето се скри
зад Облаци навъсени,
а ярките Звезди заплакаха,
сълзи - искрящи Mетеори,

навсякъде посипаха!

Луната сложи черен креп

и мигом ме загърби,

а Вятърът утихна вред

и трепетно зачака Те!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??