19.10.2007 г., 8:03 ч.

Без тебе аз не мога! 

  Поезия
883 0 5
Аз никога не ще бъда шепа пясък,  
а ти - прашец от дивите цветя.   
Аз - корабът, на дъното ръждясал,   
ти - чайката, която отлетя. 
Писма в бутилки от незнаен остров,  
изпратени през някой минал век. 
Обичай ме!!!...
От две и две по-просто е,   
че няма да съм повече човек.   
Но и тогава с вятъра ще пея,   
и гларусът с гласа ми ще крещи -   
да чуят всички влюбени на кея:   
без жал от мене как си тръгна ти.   
Да ми затъкнат гърлото със пясък,   
да ме затрупат дивите цветя -   
ти цял живот ще чуваш моя крясък.   
Животът ми без тебе опустя.   
Обичай ме!!!... Без тебе аз не мога!   
Нощта над мен е бездна към    
смъртта.   
През дните, подарени ми от Бога,   
аз искам да съм с теб докрая на    
                       СВЕТА!

© Близначките Симеонови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??