Защото в целувките ти
откривам обертонове
които отвеждат сърцето ми
там където се чувства
песента най - значима...
Защото в очите ти
откривам цветове,
който отвеждат душата ми,
там където се обичат...
всички светове и живота...
Защото в усмивката ти
откривам тази вяра...
това съкровение,
което пази тук и сега
сърцето ми любящо...
Защото за него си
този ангел - пазител,
неговия дракон и феникс…
Не оставяй очите ми
без твоя поглед, скъпи…
Не оставяй душата ми
неотразена в твоята…
© Лили Вълчева Всички права запазени