19.09.2019 г., 19:26 ч.

Без вина 

  Поезия » Любовна
319 2 7

Стига хленчи за шепа любов,

той не те заслужава, момиче  

и не, не, че не беше готов,

само не знае как да обича.

 

Той е счупен, далеч преди теб

и да, диша, даже се смее,

но сърцето му късче е лед,

по навик дори той живее...

 

И не, не, че вината е в теб,

не е и в него, няма вина.

Просто събра ви случай нелеп 

счупен мъж и сърцата жена.

 

19.09.2019г.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??