22.01.2008 г., 18:12 ч.

Без вина - виновна 

  Поезия » Любовна
2180 1 8

 

 

Бях ти повече от вярна!

И в мислите, и в делата си.

Защо отказа да повярваш?

Защо в мен се усъмни?

 

Определено много ме ядоса

с твойте обвинения -„шеги".

Без вина - виновна, няма да съм!

„Друг" няма, не разбираш ли?

 

 

Но струва ми се, с „мен" приключи.

„Изгоря", сигурен в свойта правота.

Вчера, непоправимото се случи...

От „нас" остана само пепелта.

 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??