21.11.2017 г., 20:41 ч.

Без време или в него мига ще спрем... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
413 2 3

Без време или в него мига ще спрем...

 

Без време може би ще закъснеем

със копнежа да се видим отново...

ще колекционираме погледи само...

на нашите неслучващи се моменти...

 

Знаем, че нищо няма да се промени...,

нищо няма да се промени между нас

независимо от това дали има време,

или няма, защото в любовта сме аз и ти...

 

Без повече тайни ще тичаме по пясъка

боси, хванати за ръце, пазени в морето...

без да се крием и без да бързаме повече...

постепенно ще се опознаваме в обятията...

 

И само със гласа ни, само с една песен...

света ще се усмихне от това, че се обичаме...

Времето, съдбата, избора ще са в ръцете ни,

в мига щом се осмелим да мечтаем и обичаме...

 

Днес след като послушахме сърцето си...

знаем, че то никога, никога не греши...

че огъня на това чувство не ще изгасне...

защото в искреността му - като феникс...

 

от пепелта възражда се и отново полита...

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??