21.09.2006 г., 0:33 ч.

без заглавие 

  Поезия
709 0 4
Ела с мен да ти покажа,
що значи сам да си седиш на плажа,
зведите сам да гледаш там,
где святкат на небесния мегдан.
Хоро играят, а начело знай,
лукавата Луна е май.
Лилаво-жълт спеткакъл правят,
комедия ни разиграват.
Редят се в странни форми - най-различни,
и комични, и трагични.
Големи мечки и кентаври,
и богове с лаври.
Дивят се земните чада
от най-най-древни времена.
Чертаят карти, вярват в чудеса.
А тези тупкащи небесни сърчица,
остават си звезди обикновени и една Луна.

© Мила Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??