5.05.2011 г., 19:08 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Любовна
713 0 2

без заглавие

Какво... нима се случва?
Любов, горещина, мълчание,
възторг от среща, страх,
допир нежен, тъй зловещ...

Трепет, пролет, аромат,
муза от небето
Порцеланова маска на лицето.
Тайна радост - смърт.

Два свята - контрастни и любими.
Избор, крачка несигурна,
към нищото запътена, в избора загубена.
Съдба, магия или пропаст?

Йоана Р. Николова
3.05.2011 г.

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??