20.06.2019 г., 22:14 ч.  

Без заглавие 

  Поезия » Любовна
420 1 1

Да ти кажа всичко не успях.
Просто изпревари ме съдбата.
Все отлагах, чаках и мълчах.
Ала страдах вътре във душата.

Исках те до болка и със страст!
Търсех да те зърна във тълпата.
Чаках те и молех се на глас.
За това ще си платя цената!

Аз ти давам своето сърце!
Може би не те и заслужавам?
Искам аз със двете си ръце
да те галя и да се надявам

на една искрица топлина!
Мъничко любов, надежда, вяра!
Ти си най-желаната жена!
Огън който сътвори пожара

вътре в мен. Не спира да гори.
Искам да избягам но не мога,
и боли. Не спира да боли!
Аз ще изгоря във тоя огън!

 

20.06.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болезнено и силно посвеюение, оставил си сърцето си ... "без заглавие"
Предложения
: ??:??