10.01.2015 г., 15:07 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Друга
337 0 0

Свикнах да гледам

празни витрини

щандове

на които хора предлагат

сърцата си

душата си

макар и развалена

....

Влязох онзи ден

имаше "прошка"

беше скъпо

исках да си купя

много

но не ми стигнаха парите...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??