Jan 10, 2015, 3:07 PM

Без заглавие 

  Poetry » Other
334 0 0

Свикнах да гледам

празни витрини

щандове

на които хора предлагат

сърцата си

душата си

макар и развалена

....

Влязох онзи ден

имаше "прошка"

беше скъпо

исках да си купя

много

но не ми стигнаха парите...

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??