1.08.2023 г., 10:44 ч.

Безалтернативност 

  Поезия
95 0 0

И Соцът и Капиталът

двете страни единосъщи са

                                     на медала.

За всяка хвърлихме чоп:

първо „яза“-то на Соца изтропа.

Възкликнахме, ала последва скоро

                                      ...“Язък!“.

„Ура!“ викнахме подир“тура“-то,

                       сиреч, за Капитала,

ала и той излезе ... карък.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??