3.05.2017 г., 9:04 ч.

Безболезнена истина 

  Поезия » Любовна
573 2 2

Безболезнена истина

 

Заслужил съм те
във света си.
Желал съм да те
срещна цял живот.

 

И съм те получил.
Не си вятърна мелница,
аз пък не съм Дон Кихот.
Не е приказка щастието.

 

Реалност е.
В стаята, в парка...
Между две души,
в дланите стисната.

 

Реален е и този стих.
А ти показваш ми,
че не винаги
е болезнена истината...

© Isaiah Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??