9.09.2020 г., 11:56 ч.

Безболезнено 

  Поезия » Друга
441 1 5

Златни есени, стихове тъжни
/за летата, за бивши любови/.
Чаши пълни, а хапките ръжени,
куп икони, но пръсти оловни.

 

Мрачни мисли /и винаги нощем/,
устни алени, очи пиперливи.
Сто прегръдки готови за още,
съ́лзи /няма ги/, а вече преливат.

 

Боси делници, усмивките груби,
топли есени, но жал по летата.
Мисли мрачни /отсреща са влюбени/,
още ви́но и трънче в петата.

 

© Анастасия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??