Sep 9, 2020, 11:56 AM

Безболезнено 

  Poetry » Other
442 1 5

Златни есени, стихове тъжни
/за летата, за бивши любови/.
Чаши пълни, а хапките ръжени,
куп икони, но пръсти оловни.

 

Мрачни мисли /и винаги нощем/,
устни алени, очи пиперливи.
Сто прегръдки готови за още,
съ́лзи /няма ги/, а вече преливат.

 

Боси делници, усмивките груби,
топли есени, но жал по летата.
Мисли мрачни /отсреща са влюбени/,
още ви́но и трънче в петата.

 

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??