19.07.2011 г., 19:56 ч.

Безбрежните морета те пленяват... 

  Поезия
403 0 1

Безбрежните морета те пленяват,
с вълните на желанието за бряг.
Но когато осъзнаеш, че го нямат,
разбираш, че си истински моряк.


Съдбата на моряка е злочеста,
изгубил се в безбрежното море
от спомени, любов и още нещо!
Aко не ги открие - ще умре!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??